De oorzaak van de schade aan LED-lampen

- Jul 17, 2017-

1. De huidige spanning is niet stabiel, de spanning van de voedingsspanning is bijzonder makkelijk om de LED-verlichting te vernietigen, de plotselinge toename van de spanning van vele redenen, de kwaliteit van de stroomproblemen of onjuist gebruik van gebruikers enzovoort De stroomspanning plotseling stijgt.

2. De lokale kortsluiting van de stroomtoevoerbaan van de lamp, die gewoonlijk wordt veroorzaakt door een kortsluiting in de lijn of door andere geleiders, verhoogt de spanning van de plaats.

3. Ook kan worden veroorzaakt door zijn eigen kwaliteit van schade veroorzaakt door een kortsluiting, de oorspronkelijke spanningsval op de andere led.

4. Het koeleffect van de lamp is niet goed, we weten allemaal dat de fluorescentielamp een koelproces is, als de temperatuur in de lamp te hoog is, is het makkelijk om het kenmerk van de LED slecht te maken. Dit kan ook gemakkelijk leiden tot schade aan ledlampen.

5. Het is ook mogelijk dat de lamp in het water, door de elektriciteit geleidend is, dit de kortsluiting van de lamp veroorzaakt.

6. Wanneer de montage geen goed anti-statisch werk is, zodat het interieur van de LED door statische elektriciteit is gekwetst. Hoewel de normale spanning en stroomwaarde wordt toegepast, is het ook heel gemakkelijk om de LED-schade te veroorzaken.