De ontwikkeling van intelligente verlichting, verlichting 2018 Rishine is toegewijd aan de ontwikkeling van de schepping

- Mar 23, 2018-LED-verlichting industrie door middel van prijsconcurrentie en de industrie in de afgelopen jaren en het geheel, is geleidelijk aan volwassen periode, om zich te ontdoen van prijsconcurrentie, en verhoging van de toegevoegde waarde, veel LED zijn actief lay-out slimme verlichting Dachang, intelligente verlichting zal niet alleen praktijk in industrieel gebruik, met de overheid die de stadsverlichting leidt, en commercieel gebruik in de scene, zal meer persoonlijk en mensgericht zijn als fusie, ontwikkelingsas, intelligente verlichting is ongetwijfeld de belangrijkste trend van LED-verlichtingsindustrie in 2018 geworden .


Met de populariteit van technologie-ontwikkeling, volwassenheid van producten, actieve promotie van fabrikanten en slim verlichtingsconcept, is de wereldwijde markt voor slimme verlichting een fase van snelle ontwikkeling ingegaan. Volgens de voorspelling van LEDinside bedroeg de marktomvang in 2017 bijna 4 miljard 600 miljoen US dollar, met een jaarlijkse groei van 95%. De verwachting is dat de markt de komende jaren zal blijven groeien, tot $ 13 miljard 400 miljoen wereldwijde slimme verlichting in 2020.


De volwassen ontwikkeling van intelligente verlichting, naast de LED-component technologie, de ontwikkeling van de communicatie-technologie is de sleutelrol tot bezorgdheid, netwerken en slimme verlichting ontwikkeling van de markt tot de huidige fase, de opkomst van DALI, ZigBee, Bluetooth, Wi-Fi , LoRa, NB-IoT, Sigfox, Z-wave, EnOcean en andere soorten communicatietechnologie.


Het valt niet te ontkennen dat intelligente verlichting een belangrijke rol speelt bij het verbeteren van de kwaliteit van leven, het verbeteren van de werkefficiëntie en het verbeteren van het managementniveau. Met de verbetering van de levensstandaard, zal de toepassing van slimme verlichting thuis vaker voorkomen, en een nieuwe ventilatieopening worden voor de ontwikkeling van de verlichtingsindustrie. In 2018 laat Rishine de trend van de verlichtingsmarktontwikkeling, investeringen in onderzoek en ontwikkeling van intelligente verlichting, niet alleen Home Furnishing slim worden, maakt het kantoor ook intelligenter, gericht op nieuwe producten en onderzoek en ontwikkeling op het gebied van nieuwe technologie, en richt het zich op het verbeteren van de kwaliteit van producten, zodat meer gebruikers veiliger zijn.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang