De Toekomst Van LED Lampen

- Jul 17, 2017-

Om de kenmerken van de witte led uit te leggen, kijk eerst naar de in de situatie gebruikte lichtbron. Gloeilamp en halogeen wolfraam licht, de optische efficiëntie is 12 ~ 24 lumen / watt, fluorescentielampen en HID lampen zijn 50 ~ 120 lumen / watt. Dialooglicht leidde: in 1998 heeft de witte LED-efficiëntie van slechts 5 lumen / watt tot 1999 15 lumen / watt bereikt, deze indicator lijkt op de algemene gloeilamp van gloeilampen en in 2000 heeft de witte lichtlicht efficiëntie bereikt 25 Lumen / watt, deze indicator is vergelijkbaar met halogeen wolfraam lamp. Bedrijven voorspellen dat in 2005 LED licht efficiëntie 50 lumen / watt kan bereiken, in 2015 wordt verwacht dat LED licht efficiëntie $ lumen / watt bereikt. Op dat moment kan de witte licht geleidende werkstroom het ampere niveau bereiken. Dit laat zien dat de ontwikkeling van witte LED-schrijvers met lichtbron een mogelijke realiteit wordt.

Gloeilampen en halogeenlampen voor algemene verlichting, hoewel goedkoop, maar licht efficiëntie is laag (het warmte-effect van de lamp verbruikt elektriciteit), het leven is kort, onderhoudswerkzaamheden zijn groot, maar als het witte licht leidde voor verlichting, niet alleen met een hoge licht efficiëntie , En lang leven (10.000 uur continue werktijd), hoeft bijna niet te onderhouden.

LED-lichtbron heeft het voordeel van laagspanningsvoeding, laag energieverbruik, sterke toepasselijkheid, hoge stabiliteit, korte responstijd, geen vervuiling voor het milieu, veelkleurige luminescentie, enz., Hoewel de prijs duurder is dan de bestaande verlichting Apparatuur, is het nog steeds van mening dat het onvermijdelijk de bestaande verlichtingsapparatuur zal vervangen.