De opkomst van nieuwe Power Of Interior Lighting LED-paneellamp

- Mar 06, 2018-


In de afgelopen jaren breidt de LED-markt voor binnenverlichting zich geleidelijk uit, en verschillende nieuwe lampen en lantaarns voor binnenverlichting zijn voortdurend in opkomst. LED-paneellamp , die veel wordt gebruikt in binnenverlichting, krijgt de aandacht van bedrijven en consumenten en ontwikkelt zich op de markt voor binnenverlichting.

"Vanuit het oogpunt van de markt heeft de LED-paneellamp grote vitaliteit getoond in zowel huishoudelijke als commerciële foto's, waaronder hotels, hotels, franchisewinkels, supermarkten, vergaderruimten, enz.". Het LED-paneellicht van Rishine is licht en licht en heeft de functie van oogbescherming. Daarom wordt het ook veel gebruikt in kantoren, ziekenhuizen, bibliotheken en andere gebieden.

Van het concept van lichtontwerp, is het gebruik van LED-paneellampen meer wetenschappelijk en redelijk dan andere lampen. Onder de werking van het lichtuitzendende principe van de zijde van de lichtgeleidingsplaat passeert het door de paneellamp uitgestraalde licht de zeer permeabele lichtgeleidingsplaat om een uniform vlak lichteffect te verkrijgen, dat beter gecoördineerd is met de omringende omgeving.

LED-paneel licht binnenruimte is zeer overvloedig, dus het ontwerp van de lichtbron is ook zeer flexibel, kan de helderheid van de lamp te verhogen of verlagen om het lamppaneel te veranderen, we kunnen ook volgens de eisen van de klant om verschillende verlichtingsschema's te configureren, die volgens aan de verschillende behoeften en aanpassing van de kleur van de omgeving.

Het wordt meestal gebruikt in plaatsen zoals plafonds, wanden en aanrechten volgens de luminescentie-eigenschappen van de LED-paneellamp . In het installatieontwerp is de paneellamp verdeeld in twee hoofdcategorieën: de lamphouder lamphouder en de ingebouwde wandlamp. Ongeacht het soort ontwerp, de paneellamp kan volledig in de muur worden gesmolten en de bezetting van de ruimte is erg klein.

Met deze voordelen is LED-paneellicht een nieuwe kracht geworden die op de markt voor binnenverlichting stijgt, en het goede lichteffect en het mooie uiterlijk voegen ook veel toe aan de markttoepassing.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang