Drie aspecten om te kiezen van hoge kwaliteit LED lampen en lantaarns

- Nov 17, 2017-

Drie aspecten om te kiezen van hoge kwaliteitLED-lampenen lantaarns


Ten eerste, als er geen flits van licht. Gewone fluorescentielamp spanningsfrequentie levering is ongeveer 50 hertz, en dit betekent dat wanneer het oplichtende is donker 100 keer per seconde, dus het behoort tot de lagefrequentie-frequentie flash, maar ook het menselijk oog regelgevende organen in een gespannen toestand van aanpassing maken zal, en vervolgens gemakkelijk leiden tot visuele vermoeidheid. Als het licht frequentie te verhogen tot honderden, tienduizenden Hertz boven de hoge frequentie, dus het oog niet gevoel knippert; maar het is echt geen flits of DC / uit halfgeleider-apparaat (zoals de LED licht emitterende diode) lampje ook bekend als geen flits is, zodat consumenten in de aankoop van deLED-lamp, we moeten bijzondere aandacht besteden aan dit punt.


Ten tweede, het lichtspectrum vanLED-lampis zonder ultraviolet licht en infrarood licht. Vanwege overmatige ultraviolette straling is het niet alleen heel eenvoudig te veroorzaken keratitis, maar ook het beschadigen van de lens, netvlies, vaatvlies, enzovoort. De infrarood stralen zijn ook gemakkelijk geabsorbeerd door water, terwijl de buitensporige infraroodstralen zal worden geabsorbeerd door grote aantallen ogen wanneer de lens is verzameld.


Derde, de kleurtemperatuur vanLED-lampenmoet zich dicht bij daglicht. Omdat de mensen leven in het natuurlijke licht voor een lange tijd, het menselijk oog heeft een sterk aanpassingsvermogen aan het natuurlijke licht en het visuele effect is goed. Omdat deLED-lampkleurtemperatuur is alot, er zijn wit licht, Leng Baiguang, warm licht, enzovoort, zodat consumenten in de aankoop, aandacht moeten besteden aan het kiezen van een geschikt voor zichzelf, ziet er de meest comfortabele lichte kleurtemperatuur, en dan zal geen enkele schade toebrengt aan de ogen.Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail:Hao.c@geluxton.com

          Xin.c@rishineled.com

          Peter.Zhu@rishineled.com

          camike.c@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang