Wat zijn de voordelen van LED-paneelverlichting?

- Apr 29, 2019-

Het LEIDENE paneellicht gebruikt ultra-hoge helderheidsleiden als de lichtbron, geschikt voor hotels, bars, westelijke restaurants, koffie, huisbinnenland, en andere binnenverlichting. Het kan de originele gewone fluorescentielampen direct vervangen en de helderheid is hoger.

De belangrijkste prestaties en functies van LED-paneelverlichting zijn als volgt:

1, LEIDENE paneel lichte ontwerpflexibiliteit

LED is een soort van schijnbare schijnwerper. De ontwerper kan verschillende lichtbronnen met verschillende vormen en verschillende korrels ontwerpen op basis van de flexibele combinatie van punten, lijnen en oppervlakken. Het ontwerp is zeer flexibel.

2, LED-verlichting van paneelverlichting is hoog

Het LED-paneellicht heeft een reflecterend paneel met uniforme verlichting en een gesloten ontwerp, gecombineerd met een zeer efficiënte lichtgeleiderplaat en materiaal van aluminiumlegering. Het verlichtende effect is uniform en de verlichtingssterkte is hoger.

3, LED-paneel licht minder warmte

Het LED-paneellicht is licht en dun, met volledige warmteafvoer, laag vermogen en laag vuur.

4, LED-paneel lichten hebben een lange levensduur

De theoretische levensduur van de LED is maximaal 100.000 uur. Indien berekend met 8 uur per dag, is de theoretische levensduur meer dan 27 jaar. De theoretische levensduur van CPL-lampbekertjes is zelfs meer dan 100.000 uur.

5, LED-lampjes op verschillende manieren veranderen

LED-paneel lichten kunnen de lichtkleur aanpassen aan verschillende behoeften en veranderingen in de omgeving, niet alleen de straling en schittering, maar ook de visie te beschermen, de lichte kleur is meer zacht.

6, LED-paneel licht is sterk tegen trillingen

In het LED-paneellicht is de LED-lichtbron een harsachtige lichtbron met een hoge hardheid in plaats van wolfraamglas, enz., En deze wordt niet gemakkelijk beschadigd, dus de antitrilkracht is relatief hoog en de aanpassing aan de omgevingstemperatuur is sterk.

7, LED-paneel lichtbesturing vermogen

Het LED-paneellicht kan worden bestuurd door verschillende externe programma's via een externe controller, en kan de kleurtemperatuur regelen en de helderheid aanpassen.

8, LED-paneelverlichting verbruiken een laag vermogen

Tegelijkertijd is LED-paneelverlichtingstechnologie nog steeds een groene verlichtingstechnologie. De producten bevatten geen kwik, minder afval en bijna geen vervuiling in het productieproces. Halfgeleiderverlichting heeft de kenmerken van recycling en recycleerbaarheid, wat belangrijk is voor de duurzame ontwikkeling van economie en samenleving. effect.