Wat zijn de voordelen van LED-paneelverlichting?

- Oct 20, 2017-


Wat zijn de voordelen van LED-paneellampen?

1, in vergelijking met gewone lampen, LED-lamp licht lichtstroom is hoger, integraal en modulaire LED-lampen zijn erg populair, vooral met de continue verbetering van LED-lichteffect, LED-paneel lamp in de toekomst is meer verwacht.

2, kleurweergave is goed, lichtkwaliteit is gegarandeerd. LED-paneellamp met LED-lichtfosfor met hoge kleur; met behulp van gemengde blauw rood of oranje chip pakket, kleur licht met een hoge kleur, dus de kleur van de hoge kleur vermindering, meer echte, meer heldere objecten in de bestraling.

3, goede betrouwbaarheid. LED-paneellamp met LED als lichtbron, aangezien een koudlichtbron-LED de onvergelijkbare voordelen van een gewone lichtbron heeft, vooral wat betreft betrouwbaarheid, LED-lange levensduur, lage onderhoudssnelheid, uitstekende betrouwbaarheid.

4, prijsterugloop voordeel. Hoewel het LED-paneel licht hoger dan de prijs van gewone verlichting, maar op de lange termijn, winkelcentra, supermarkten en andere plaatsen verlichting verlichting voor een lange tijd, de lamp, LED-paneel lichten om elektriciteit te besparen meer dan gewone lampen, van het onderhoud oogpunt, LED-paneel levensduur van de lamp langer is, LED-paneel licht matige prijs, niet nodig regelmatig te worden vervangen, wordt deze extra uitgaven onderhoudskosten bespaard.Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang