Wat zijn de componenten van het Led-paneellicht

- May 30, 2018-

1, paneel licht aluminium frame:

Is het belangrijkste kanaal geleid koeling, eenvoudig en elegant uiterlijk, kunt u ZY0907 gebruiken, schimmel stempelen schimmel openingskosten, de verwerkingskosten zijn laag; gegoten aluminium frame IP-niveau kan een beetje hoger zijn, de oppervlaktestructuur is goed, het algehele uiterlijk, maar de vroege spuitgietmatrijs kost hoger.


2, led-lichtbron :

Meestal led lamp kralen gebruiken 3528, anderen gebruiken 3014 en 5050.


3, LED-lichtgeleider plaat:

Het LED-lampje aan de zijkant wordt gebroken door de stip, zodat het licht gelijkmatig aan de voorzijde wordt onttrokken. De lichtgeleiderplaat is een sleutelpunt in de kwaliteitscontrole van het LED-paneellicht.


4, LED-diffusie plaat:

Het licht van de lichtgeleiderplaat is gelijkmatig afgeleid en kan ook vervuilende stippen spelen.


5, reflecterend papier:

Reflecteer het achtergrondlicht van de lichtgeleiderplaat om de lichtefficiëntie te verbeteren, doorgaans RW250.


6, achterklep:

De belangrijkste rol is om de LED-paneelverlichting af te dichten, meestal met 1060 aluminium, kan ook een klein koelend effect spelen.


7, aandrijfkracht:

Er zijn twee soorten led-voeding voor de aandrijving, een is het gebruik van een constante stroomvoorziening, dit model heeft een hoog rendement, een PF-waarde van maximaal 0,95, kosteneffectief; ten tweede is het gebruik van constante spanning met constante stroomvoorziening, stabiele prestaties, maar lage efficiëntie, hoge kosten, in het algemeen deze gebruiken Dit type voeding wordt voornamelijk geëxporteerd. De andere partij vereist certificering en moet een voeding gebruiken met veiligheidsvoorschriften.


8, installeer de hanger:

Hangende draden, montagebeugels, enz. Worden gebruikt om vaste accessoires te installeren.