Wat zijn de componenten van het LED-paneellicht?

- Apr 29, 2019-

1. Paneel licht aluminium frame:

Het is het hoofdkanaal voor geleide hittedissipatie, het uiterlijk is eenvoudig en genereus, ZY0907 kan worden gebruikt, de kosten van schimmelstempeling zijn laag en de verwerkingskosten zijn laag; de IP-kwaliteit van gegoten aluminium frame kan hoger zijn, de oppervlaktestructuur is goed, het algehele uiterlijk is mooi, maar de initiële investeringskosten zijn hoger.

2, led-lichtbron:

Gewoonlijk gebruiken LED-lampparels 3528, andere gebruiken 3014 en 5050. 3014 en 5050 kosten laag, het lichteffect is iets slechter, de sleutel is de moeilijkheid bij het ontwerpen van de lichtgeleiderpunten. 3528 lichteffect veelzijdigheid.

3, LEIDENE lichtgids:

Het zij-LED-licht wordt door de punten gebroken om het licht vanaf de voorzijde gelijkmatig te geleiden. De lichtgeleiderplaat is het belangrijkste punt voor de kwaliteitscontrole van het LED-paneellicht. Het ontwerp van de stip is niet goed en het algehele lichteffect is erg slecht. Over het algemeen zal er aan beide kanten van het midden duisternis zijn, of er kan een heldere band aan het ingangslicht zijn, of een gedeeltelijk donker gebied kan zichtbaar zijn, of de helderheid kan inconsistent zijn onder verschillende hoeken. Om het lichteffect van de lichtgeleiderplaat te verbeteren, hangt dit voornamelijk af van het ontwerp van het netpunt, gevolgd door de kwaliteit van de plaat, maar het is niet nodig om bij voorkeur de merkplaat van het eerste lijnmodel, de lichttransmissie tussen de gekwalificeerde platen is meestal bijna hetzelfde. De algemene kleine LED-lampfabriek wordt rechtstreeks gebruikt om een gewone lichtgeleiderplaat te kopen, dus het is niet nodig om het ontwerp opnieuw te samplen, en de openbare versie die door veel fabrikanten wordt gebruikt, is meestal gekwalificeerd.

4, LED-diffuser:

Het licht van de lichtgeleiderplaat is gelijkmatig verdeeld en kan ook als een vage punt werken. Het diffusorbord gebruikt meestal acryl 2.0- of pc-materiaal, bijna het PS-materiaal, de kosten van acryl zijn lager en de lichttransmissie is iets hoger dan die van pc, de acryl-antiverouderingsprestaties zijn zwak, de prijs van pc is iets duurder, maar de anti-aging eigenschap Strong. De diffusorplaat kan de stippen niet zien nadat ze zijn gemonteerd en de lichttransmissie is ongeveer 90%. De acryltransmissie is 92%, de pc is 88% en de PS is ongeveer 80%. U kunt het diffusormateriaal kiezen op basis van uw behoeften. De meeste fabrikanten gebruiken acrylmaterialen.

5. reflecterend papier:

Reflecterend op het restlicht op de achterkant van de lichtgeleider om de lichtefficiëntie te verbeteren, in het algemeen RW250.

6, de achterklep:

De belangrijkste functie is om het LED-paneellicht af te dichten, meestal met 1060 aluminium, dat ook een rol kan spelen bij warmteafvoer.

7, de aandrijfkracht:

Er zijn 2 soorten geleide aandrijvingsvoeding, één is om constante stroomvoeding te gebruiken, deze modus heeft een hoog rendement, PF-waarde is tot 0,95, kosteneffectief; de tweede is om een constante spanning te gebruiken met een constante stroomvoorziening, stabiele prestaties, maar een laag rendement, hoge kosten, meestal deze gebruiken. De voeding is voornamelijk voor export en de andere partij vereist certificeringvereisten en een veilige voeding is vereist. In feite is het veilig om een constante stroomvoorziening thuis te gebruiken, omdat het voor de gebruiker moeilijk is om toegang te krijgen tot de voeding, en de lampbehuizing zelf gebruikt een veilige laagspanningsvoeding.

8, installeer de hanger:

Ophangdraden, montagebeugels, enz. Worden gebruikt om vaste accessoires te monteren.

Vanuit het oogpunt van kwaliteitscontrole is het het meest effectief om de lichtefficiëntie in de LED-lichtbron en de LED-lichtgeleidingsplaat te verhogen. Vanuit het perspectief van marktverkopen wordt het extra geld besteed aan de aluminium frame-afdekking. Kan de productkwaliteit verbeteren.