Wat zijn de verschillen tussen LED-paneelverlichting en platte paneelverlichting?

- Feb 11, 2019-

Nu stellen steeds meer mensen de vraag: wat is het verschil tussen LED-paneellampen en flatpanellampen? Hoe de kwaliteit beoordelen? Om u volledig te laten begrijpen, om uw twijfels te laten verdwijnen, zal ik hieronder een samenvatting voor u samenvatten, ik hoop dat u deze aandachtig kunt lezen.

 

Wat zijn de verschillen tussen LED-paneellampen en flatpanellampjes?

 

Wat zijn de verschillen tussen LED-paneellampen en flatpanellampjes?

 

In feite is er geen verschil tussen de twee, alleen de naam is anders. Sommige bedrijven worden bijvoorbeeld LED-paneellampen genoemd en sommige bedrijven worden LED-paneellampen genoemd.

 

Hoe de kwaliteit beoordelen?

 

Kijk naar de omstandigheden, lay-out en materialen van de warmtedissipatie. LED-lampwarmte is uiterst belangrijk, dezelfde arbeidsfactorlamp en dezelfde kwaliteit van de lamp, als de warmtedissipatievoorwaarden niet goed zijn, werkt de lamprups bij hoge temperaturen, de levensduur van de lamp zal afnemen.

 

Gebruik de aandrijfkracht voorzichtig voor de armatuur. De levensduur van de voeding wordt vergeleken met andere lampen en de levensduur is korter. De levensduur van de voeding zal de algehele levensduur van de lamp beïnvloeden. De theoretische levensduur van de lamp is tussen 500.000 en 100.000 uur en de levensduur van de voeding. Op 20.000 tot 30.000 uur.

 

Observeer het lichteffect van de armatuur. Hetzelfde lampvermogen, hoe meer het lichteffect, hoe beter de helderheid. Dezelfde verlichtingshelderheid, hoe lager het stroomverbruik.

Haining Rishine LED Lighting CO., LTD


Tel: 86-573-87097218-8020


Telefoon: Peter 13515831929


E-mail: hao.c@geluxton.com


xin.c@rishineled.com


peter.zhu@rishineled.com


camike.c@rishineled.com


Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang