Wat zijn de belangrijkste componenten van de LED-paneellichtstructuur?

- Feb 18, 2018-

LED-achtergrondverlichting als een afgeleide van LED-lampen met de ontwikkeling van de industrie, omdat het LED-paneel verlichting uniformiteit, geen schittering, prachtige structuur, is een veel consumenten, is de moderne indoor mode verlichting nieuwe trend. Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste componenten van het LED-paneellicht:


① Achterplaat

Deze achterste afdekplaat wordt voornamelijk gebruikt om het gebruik van de lampbehuizing af te dichten, voor het aluminiummetaal materiaal, het algemeen gebruik 1060 aluminium, de visuele weergave algehele textuur is sterker, omdat de reden van het aluminiummateriaal ook de functie kan spelen die de warmtedissipatie .

② Aluminium frame

Bij de selectie van aluminium frame, voornamelijk gebaseerd op de keuze van de klant van producten te ontwerpen en te gebruiken. De eerste is aluminium extrusiematrijs die aluminiumkader vormt, dit soort oppervlakte-effect van het frame is goed, het warmtedissipatie-effect is OK; de tweede is om het aluminium frame gevormd door de compressie-as, dit type kader IP-beschermingsniveau is gegarandeerd, het effect van het afdichten van licht is OK. LED-paneelverlichting Het algehele uiterlijk van het effect is zeer perfect, hoewel de kosten duurder zijn dan de eerste, maar voornamelijk in overeenstemming met de bestelling van de klant of na de proef om een afspraak te maken met de klant, het belangrijkste is altijd om voldoen aan de verschillende klantvraag naar productkwaliteit.

④led Lichtbron

Veel LED-paneel lamp fabrikanten in het gebruik van LED-lichtbron wordt in principe gebruikt SMD3528, natuurlijk, LED-paneel lamp fabrikanten geconfronteerd met de dynamische markt, moeten we de werkelijke situatie van verschillende klanten op het ontwerp van de specifieke behoeften van het product te ontmoeten, dat is ook onze focus op kwaliteit, Focus op het LED-paneel licht een van de belangrijke factoren.

④ Reflecterend papier

Het belangrijkste gebruik van reflecterend papier in het onderdeel van het LED-paneellicht is het reflecteren van het licht aan de achterkant van de geleideplaat, dat het licht op de achterkant van de lichtgeleiderplaat reflecteert om de lichtefficiëntie te verbeteren, meestal voor RW250. Het belang ervan is ook van hoge kwaliteit LED-paneel licht componenten, niet te worden weggelaten.

⑤ Stuur de voeding

Op dit moment is de keuze van de aandrijfkracht voornamelijk gebaseerd op de vraag van de klant, bijvoorbeeld als buitenlandse kopers uw LED-paneellampen willen kopen, dan moeten al uw componenten voldoen aan de koper in de kwaliteitscertificeringsnormen van het land, dus LED-paneellampen kies de keuze van aandrijfvermogen is twee, één is constant stroomvermogen, deze vergelijking is geschikt om naar de binnenlandse markt te gaan, en één is constante druk en constante stroom modus van aandrijfvermogen, hoewel de kosten hoog zijn, maar dit kan verhuizen naar de internationale markt, buitenlandse handel en export zonder problemen.

⑥ Diffusieplaat

In de LED-paneel lichten op de keuze van de diffusiekaart, we van de promotie van LED-paneel licht Geleidingsplaat effectieve doorlaatbaarheid om de keuze te wegen, is over het algemeen de keuze van acryl materiaal om diffusieplaat te doen, de doorlating kan oplopen tot 92%, acryl product zwakte is geen sterk antiverouderingsvermogen. Het voordeel is dat de transmissie-efficiëntie beter is dan andere materialen voor de diffusieplaat.

⑦ Geleideplaat

In het volledige onderdeel van de LED-paneellamp is de lichtgeleidingsplaat een relatief belangrijke positie, vergelijkbaar met de CPU in het computer-mainframe. De functie van de lichtgeleidingsplaat is natuurlijk om het hele paneellamplichteffect te bereiken om een uniform effect, in de product functionele eisen, de behoefte aan de dot-gids plaat voor een uitstekend ontwerp, er is ook het gebruik van de plaat is ook nodig om op te merken dat het belangrijkste ding is dat de transmissie moet voldoen aan de vereisten van productverzendingen , de keuze van leveranciers van platen moet ook voorzichtig zijn, aandacht besteden aan de functie van de aanschaf van strenge testen, om ervoor te zorgen de productie van hoogwaardige LED-paneel lamp producten.