Wat Is een LED flikkering? Wat Is het stroboscopische Effect van de LED-Lamp?

- Dec 15, 2017-

Wat is een LED flikkering? Wat is de stroboscopische effect van deLED-lamp?

DeLED-lampflitsen verwijst naar twee concepten.

Een Stroboscoop is: de diepte van de schommeling van de lichtstroom van het elektrische lichtbron, hoe groter de diepte van de Golf, hoe groter de diepte van de stroboscopische diepte.

De twee is het stroboscopische effect: het negatieve effect van de flikkering van elektrisch licht op menselijke visie. Hoe groter de stroboscopische diepte is, hoe groter het negatieve effect, hoe ernstiger de schade is.

Stroboscopische en stroboscopische effecten hebben een directe relatie met het soort elektrische lichtbron en de technische prestaties. De frequentie en stroboscopische effecten van elektrische lichtbron met verschillende soorten en verschillende technische eigenschappen verschillen.

Stroboscopische is eigenlijk een genotmiddel perceptie van de lichtbron voor het oog. De perceptie van een menselijk oog de stroboscopische van een lichtbron hangt voornamelijk de amplitude en frequentie van de luminantie van de lichtbron. De amplitude van de luminantie van de lichtbron is meestal vertegenwoordigd door de amplitude modulatie-percentage en de luminantiewaarde. De experimentele resultaten blijkt dat de verschillende frequentie van de lichtbron het menselijk oog waarneembaar dat het drempelpercentage van de stroboscoop amplitude modulatie anders is.


Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail:Hao.c@geluxton.com

          Xin.c@rishineled.com

          Peter.Zhu@rishineled.com

          camike.c@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang