Wat is het installatieproces van LED Flat Panel Lamp?

- Nov 10, 2018-


Waarom wordt het gebruik van led-vlakke lampen breder en breder? Het heeft zelfs veel voordelen, zoals energiebesparing, milieubescherming, eenvoudige bediening, lange levensduur en een breed scala aan toepassingen. Hoewel we allemaal deze platte LED-lamp gebruiken , maar het installatieproces, weten we dat niet. Dus vandaag zal ik het installatieproces van LED flat panel voor u introduceren.

1, wordt de schroefkop in de gatpositie van de achteromslag van de lamp geplaatst en wordt de schroef in de gatenpositie geschoven, waarna de dwarsplaat in het deksel wordt geklemd.


2, moet de schroef relatief worden uitgelijnd met de gatpositie van de voedingsstructuur. Als wordt vastgesteld dat de schroef niet is uitgelijnd, moet deze worden aangepast.


3, vergeet niet om de schroeven en moeren aan te halen en de doos en de voeding te bevestigen.


4, de voeding en LED-vlakke lamp moet goed worden aangesloten, in het proces van de verbinding moet aandacht besteden aan, kan geen brute kracht gebruiken.


5. Inbedding van de LED-vlakke lamp in het plafond, het aansluiten van de voeding met de stekker, het inschakelen van het licht, kan de lamp worden gebruikt.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Peter 13515831929

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang