Welke punten moeten led-flatlights in het ontwerp beheersen?

- Nov 10, 2018-


De volgende punten moeten worden begrepen in het ontwerp van LED-paneellampen .


1.Kies diffuser: nu zullen veel fabrikanten ervoor kiezen om een diffuser te gebruiken met een glad en mistig oppervlak bij het ontwerpen, maar dit soort diffuser heeft grote statische elektriciteit. As kan gemakkelijk worden geabsorbeerd in het productieproces en het lamplichaam zal lange tijd op verschillende manieren het lamphuis binnengaan, wat resulteert in de intensieve verlichting van lampen en lantaarns. Sommige mensen zullen er echter voor kiezen om dubbelzijdige diffuser te gebruiken, die een uitstekend lichtgeleidereffect heeft, een lage statische elektriciteit en kan voorkomen dat stof het lamplichaam binnendringt, maar de doorlating ervan is slechts 85-88%.


2. plak reflecterend papier op het gladde oppervlak, het is beter om geen lijm te gebruiken, omdat lijm heel gemakkelijk licht absorbeert, wat zal leiden tot heldere randen op het inlaatoppervlak.


3.de keuze van lampen: het is beter om lampen met een hoog rendement te kiezen, omdat zij-emitterende paneellampen bepaalde beperkingen hebben in warmtedissipatie en lichtstroomoutput, als het vermogen te groot is, zal het een bepaalde invloed hebben op warmte dissipatie.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Peter 13515831929

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang