Welke punten moeten LED-paneellampen in het ontwerp beheersen?

- Aug 24, 2018-

1. Kies diffusorplaat: nu kiezen veel fabrikanten ervoor om afgevlakte diffusorplaat te gebruiken in het ontwerp, maar dit soort diffusorplaat statische elektriciteit is groot, kan gemakkelijk in het productieproces verschijnen en een lange tijd zal op verschillende manieren in de lamphuis, resulterend in intensieve verlichting. Maar sommige mensen zullen ervoor kiezen om dubbelzijdige diffuse plaat te gebruiken, deze diffuse plaat is een zeer goede lichtgeleider, statische elektriciteit is klein en kan stof in de lamp voorkomen, maar de lichttransmissie is slechts 85-88%.


2. Het is beter om geen viscose te gebruiken bij het lijmen van reflecterend papier op het gladde oppervlak, omdat de lijm heel gemakkelijk licht absorbeert, wat zal leiden tot een heldere rand op het gladde oppervlak.


3, de keuze van de lampen van LED- paneellampen: de beste keuze van hoogrenderende lampen, omdat de zijkant van de paneellamp in warmtedissipatie en lichtstroomoutput beperkt is, als het vermogen te groot is, zal dit een zekere invloed hebben op de warmteafvoer.


Haining Rishine LED Lighting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218-8020

Telefoon: Camike 15157372067

E-mail: hao.c@geluxton.com

xin.c@rishineled.com

peter.zhu@rishineled.com

camike.c@rishineled.com

Toevoegen: nr. 27 shijing RD, Economic Development Zone, Haining, Zhejiang