Waarom kiest het ziekenhuis Led paneel-verlichting?

- Sep 14, 2017-

Met de ontwikkeling van ziekenhuis binnenverlichting, het gebruik van LED paneel-verlichting in de markt van verlichting heeft een zeer hoge bezettingsgraad en de gewenste verlichting in vele ziekenhuizen binnenverlichting is geworden. Waarom is het LED paneel licht zo snel dat het de nieuwe favoriet van verlichting armaturen wordt? Natuurlijk, het licht, het comfort en de uniformiteit van de helderheid van het licht kunnen niet worden gescheiden van het. Om zijn van toepassing op meer gelegenheden naast ziekenhuis binnenverlichting, zijn er meer dan één afmeting van LED paneel lampen, dus hoe moeten we kiezen?

Als het ziekenhuis ward kleiner is, dus het beste kunt u 600 * 600-25W, desgewenst ook heldere lampen, dus het erg hard lijken zal; minder ruimte, de lamp is te groot zal de ruimte lijkt onlogisch, er is een gevoel van onderdrukking.

Als de afdeling groter is, dan is het beste om te kiezen van 600 * 600-36W elegante verschijning, zodat het hele kantoor helder zijn zal, niet verschijnt of donkerder of ongelijke verlichting fenomeen.

Als de kamer rechthoekig, is dan is het het beste om te kiezen van 300 * 600-18W, 30 * 1200-36W, ja, maar ter vergelijking: 30 * 1200-36W steeds vaker in gangen en andere plaatsen gebruikt wordt.

Tenslotte herinneren dat u moet kiezen LED paneel lichte grootte, het is best om volgens de werkelijke situatie van de kamer, zoals ruimte, vorm, gebruik en zo verder om te kiezen van de grootte van de lampen en lantaarns.

Omdat de LED paneel lamp koolstofarme, milieuvriendelijk, energiebesparing en lange levensduur is, meer ziekenhuis binnenverlichting gebruikers hebben verlaten de traditionele lampen en begon te gebruiken van het paneel van de Ledlamp. Hoewel de voordelen van LED paneel-verlichting groot zijn, beïnvloeden zij ook hun normaal gebruik vanwege hun oneigenlijk gebruik in het dagelijks leven. Nou, vandaag gaan we begrijpen het ziekenhuis interieur verlichting LED paneel lichten invloed op het normale gebruik van welke factoren?.

Factor 1, warmte-dissipatie effect: als LED paneel licht gebruikt wordt, is het onvermijdelijk om te produceren. Als het effect van de lamp koeling niet goed is, is de inwendige temperatuur te hoog, dus het LED paneel licht schadelijk.

Factor 2: partiële kortsluiting van de LED pad voor de levering van de macht: de spanning van de macht levering pad wordt verhoogd als gevolg van een fout van het circuit of een korte lead, dus op het gebied van de platte LED-licht.

Factor 3, als de binnenkant van de lamp is gevuld met water, en het water zal uitvoeren met elektriciteit, hierdoor zal de lamp om te worden verbrand, die tot korte circuit leiden zal.

Factor 4, als de lamp zelf kwaliteitsproblemen, maar ook heeft om te beschermen de lijn kortsluiting fenomeen.

Factor 5, wanneer de voeding spanning plotseling stijgt, dan het netspanningsvoltage plotseling zal stijgen, zoals macht kwaliteitsproblemen of oneigenlijk gebruik van de gebruiker, enz., zal een grote impact hebben op de lampen.


Haining Rishine LED verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218

E-mail:info@rishineled.com

Toevoegen: 27 shijing RD, Economisch ontwikkelingsgebied, Haining, Zhejiang