Waarom is de prijs van LED-producten toegenomen en de levering onlangs uitgesteld?

- Sep 16, 2017-


T Beijing, 23 juli (cenews) - de zevende ronde van strenge luchtvervuiling controle voor een jaar werd voltooid in 20 juli. Tussen 7 juli en 20 juli onderzocht het inspectieteam 5322 bedrijven (organisaties) en vond 1389 van deze omgevingen, incompliances. Voor illegale bedrijven zijn 347 verontreinigingsvrij, twee, niet aan de emissienormen voldaan; 252, er is geen installatie van vervuilingsbeheersingsinstallaties; 160 heeft de normale werking van deze faciliteiten niet onderhouden; 536, er zijn VOC's controleproblemen; vier zijn andere problemen.

Uit de testresultaten blijkt dat de bestrijding van vluchtige organische verbindingen het belangrijkste vervuilingsprobleem is, rekening houdend met 38,6% van alle problemen die door de huidige inspectie zijn gebleken. Tangshan City is de site van de 54 bronnen van vluchtige organische verbindingen. Het is de grootste stad in 28 doelsteden. Vanuit industrieel oogpunt behoren rubber- en kunststoffen, machines, coatings en spuiten, multiplex, verpakkingen en drukwerk tot de grootste bijdragen aan VOC-emissies.

Er zijn 347 kleine vervuilende bedrijven zonder licentie, in strijd met milieuwetgeving, die goed zijn voor 25% van het totaal aantal illegale bedrijven. Vaste uitstoot ernstig.

Met ingang van 21 juli heeft het inspectieteam een ​​achtste ronde strenge inspecties van luchtvervuiling in Beijing, Tianjin, Hebei en omliggende gebieden uitgevoerd.

De zes ronde van de thematische inspecties worden in Hebei en Henan gelanceerd in het kader van de achtste strenge herziening om de uitvoering van het gedetailleerde plan voor de uitvoering van het actieplan voor luchtvervuiling te herzien. Het thema review zal 84 dagen duren, gericht op acht steden in Hebei en zeven steden in Henan, met elke stad onder toezicht van het inspectieteam.

De eisen van het ministerie van inspectiegroep in provincie Hebei en Henan om inspectie en toezicht op lokale overheden en relevante afdelingen te versterken, moeten de luchtverontreiniging controleren om ervoor te zorgen dat in de strijd tegen luchtvervuiling voor de deadlines worden afgerond.


Haining Rishine LED Verlichting CO., LTD

Tel: 86-573-87097218

Email: info@rishineled.com

Toevoegen: No.27 shijing RD, Economische Ontwikkelingszone, Haining, Zhejiang